УКР РУС

Бутко забиває, Тимощук і Михалик – на лаві (ВІДЕО)

30 травня 2015 Читать на русском

Українець "Амкара" допоміг здобути мирову в грі зі "Спартаком", а Тимощук і Михалик лише на лаві запасних спостерігали, коли їхні команди вирішували, хто сильніший.

"Спартак" – "Амкар" - 3:3

Голи: Кротов, 72, Промес, 65, 90+3 – Прудніков, 16, Пєєв, 44, Бутко, 86

Богдан Бутко розпочав цей матч зі старту й допоміг "Амкару" зберегти прописку в найвищому дивізіоні на наступний сезон. Завдяки цій мировій команда українця фінішувала 11-ю. "Спартак" же закінчив цей чемпіонат на 6 сходинці.

"Динамо" – "Краснодар" - 1:1

Голи: Джуджак, 16 – Широков, 20

Команда Олега Кононова таки не зуміла здобути перемогу в Москві й відповідно здобути путівку до Ліги чемпіонів. "Краснодар" розійшовся із "Динамо" миром і не зумів обійти ЦСКА в турнірній таблиці. У підсумку третє місце й путівка в Лігу Європи. А москвичі закінчили сезон на 4 рядку, однак відстали від "биків" аж на 10 балів.

"Ростов" – ЦСКА - 1:1

Голи: Дьяков, 45 (пен) – Вернблум, 88

"Армійці" лише наприкінці матчу врятувалися у грі з аутсайдером і таки вибороли другу лігочемпіонівську сходинку в боротьбі з "Краснодаром". Столична команда здобула 60 балів, як і підопічні Кононова. Однак за додатковими показниками в наступному сезоні в Лізі чемпіонів зіграє саме ЦСКА. "Ростов" же після фінального свистка опинився на 14 місці в зоні перехідних матчів.

"Зеніт" – "Локомотив" - 1:0

Гол: Рондон, 61

Вилучення: Тарасов, 55 (пряма червона, "Локомотив")

Українці Анатолій Тимощук та Тарас Михалик увесь матч подивилися з лави запасних. А пітерці в ранзі чемпіона здобули мінімальну перемогу над "залізничниками", яким вже нічого не потрібно було в цьому матчі. У підсумку "Зеніт" залишився першим, а "Локо" фінішував сьомим.

Додамо, що понизилися в класі дебютанти "Торпедо" та "Арсенал". А от "Урал" та "Ростов" потрапили у зону перехідних матчів.

Нагадаємо, що команда українського нападника Артема Мілевського здобула путівку до Ліги Європи.