УКР РУС

Бутко: Відсутність капітана не позначиться на Хорватії, її цифри багато про що свідчать

22 березня 2017 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" та збірної України Богдан Бутко поділився емоціями перед грою проти Хорватії у відборі до ЧС-2018.

"Гадаю, відсутність Чорлуки ніяк не позначиться на грі хорватів. Так, він капітан команди, проте в них достатньо сильних виконавців, що здатні замінити його. Хорватія є сильною в усіх лініях. Чимало футболістів представляють провідні клуби Європи. Це міцна команда, з якою нікому не просто грати.

Коли подивитися на статистику в групі, то супротивник пропустив лише 1 гол у чотирьох поєдинках, забивши при цьому 10. Погодьтеся, цифри багато про що свідчать. Ми повинні вкрай уважно діяти позаду, максимально використати свої моменти і чудово налаштуватися на цю гру.

Яка атмосфера у збірній? Усе відмінно! Із цим немає жодних проблем. Готуємося серйозно, усі розуміють важливість майбутнього матчу. Намагатимемось продемонструвати гарний футбол і домогтися позитивного результату", – цитує Бутка офіційний сайт "Шахтаря".

Плетікоса: Хорватія переможе Україну і збільшить відрив

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Хорватія – Україна: квитки для українців надійшли у продаж – умови придбання. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко визначився з остаточним списком гравців на матч. Наша збірна прибула в Австрію, де вже провела тренування. Лаос – головний арбітр матчу.

, а також у Viber