УКР РУС

Бутко: Треба перемогти "Брагу", аби з хорошим настроєм підійти до гри з "Динамо"

8 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Богдан Бутко поділився очікуваннями від матчу проти "Браги" у Лізі Європи.

"Когось одного зі складу суперника складно виділити. Відзначив би "Брагу", перш за все як команду. Нам буде непросто.

Цей матч – це можливість довести тренеру своє право на місце в складі. Завжди, коли тренер довіряє тобі, випускаючи на поле, необхідно доводити, що ти заслуговуєш грати. Думаю, так вважає кожен футболіст. Тим більше в такому турнірі, як Ліга Європи, де дуже важливо добре себе проявити.

Вважаю, поле, на яке ми завтра вийдемо, буде хорошим. А якщо газон якісний, це не завадить показати добротний футбол. Щодо погоди, то важко, коли різниця від мінус десяти до плюс тридцяти. Зараз же цілком комфортні умови. Думаю, нічого не повинно перешкодити хорошій грі.

У нас зараз досить насичений графік, у багатьох хлопців і тренерського штабу сім'ї. Тому приїжджати на три дні, напевно, непросто. На мій погляд, самий ідеальний варіант, коли прилітаєш за один день, тренуєшся, а потім граєш.

Що нового він привніс в команду Паулу Фонсека? Мені складно сказати. Я не був у складі при Мірчі Луческу, оскільки грав в іншому клубі. Що стосується Паулу Фонсеки, то дуже комфортно працювати з ним. Він мені довіряє, і це найголовніше.

У нас в команді все прекрасно, ми перемагаємо в кожному матчі і зараз налаштовуємося тільки на перемогу. Про поразку не може бути й мови.

Майбутній матч проти "Динамо"? Звичайно, ми завжди спостерігаємо за суперником. Тим більше за головним конкурентом в боротьбі за чемпіонство. Ми пильно вивчаємо гру "Динамо", адже це дуже важливо. Для нас великий плюс, якщо переможемо "Брагу" і з хорошим настроєм підійдемо до поєдинку з киянами", – сказав Бутко.

Матч Ліги Європи "Брага" – "Шахтар" відбудеться 8 грудня в Бразі. Початок о 18:00. Матч обслужить бригада арбітрів з Туреччини. Фонсека визначився зі заявкою на матч

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу