УКР РУС

Бутко: Один раз вийшло, і я задоволений

16 вересня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Богдан Бутко поділився думкою про перемогу над "Коньяспором" (1:0) у своєму дебютному матчі в Лізі Європи.

"Це була моя перша гра в Лізі Європи. Спочатку трохи позначалося хвилювання. Та й суперник сідав занадто низько, через що не завжди виходило зробити точний останній пас.

У перерві тренер просив діяти в тому ж ключі і сказав, що все буде добре. Моя задача при такій грі – робити якомога більше націлених передач, зокрема, на Факундо. Один раз вийшло і я задоволений, що допоміг "Шахтарю" здобути перемогу.

В цілому я дуже радий! Завжди мріяв грати за рідну команду на найвищому рівні", – сказав Бутко.

Нагадаємо, напередодні "Шахтар" вирвав перемогу у "Коньяспора" (1:0). Через травму матч не зіграв Даріо Срна. Несподівано пропустив поєдинок Євген Селезньов.

Наставник "гірників" Паулу Фонсека сказав, що такий результат є повністю заслуженим, зазначивши, що команда провела майже ідеальний матч. Керманич "Коньяспора" назвав головною сильною стороною "Шахтаря" вміння грати з різними стратегіями однаково дієво.

Дивіться переможний гол Феррейри та огляд найяскравіших моментів гри у відеоогляді поєдинку. Також читайте перші підсумки стартового матчу "Шахтаря" у груповому раунді Лізі Європи-2016/17

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях