УКР РУС

Бутко: Лудогорець виглядав більш підготовленим у поєдинку з нами

26 січня 2018 Читать на русском

Захисник Шахтаря Богдан Бутко розповів про те, як пройшли збори донецької команди у Туреччині.

"Виконали відмінну роботу. Попри те, що збір тривав лише десять днів, вважаю, команда чудово попрацювала. Усі тренування були інтенсивними та цікавими: фітнес, аеробні навантаження, вправи з м’ячами. Нам пощастило з погодою, склалися ідеальні умови для занять, відновлення. Словом, можемо бути тільки задоволені зборами в Белеку.

Манчестер Сіті запропонував за зимовий перехід Фреда 45 млн фунтів, Шахтар хоче більше, – MEN

Рівень суперників на зборах? Дуже гідні команди. Лудогорець виглядав більш підготовленим у поєдинку з нами. Швидше за все, причина в тому, що їхні тренування розпочалися раніше. Загребське Динамо – гарний колектив, хорвати показали непогану гру. Гадаю, Шахтарю просто не пощастило. Однак це збори, тут матчі проходять під серйозними навантаженнями. Так, звісно, ми невдоволені результатами. Завжди важливо перемагати, навіть у товариських зустрічах. Це додає впевненості.

Чи слідкував на зборах за Ромою? Так, із хлопцями дивились останній поєдинок Роми й міланського Інтера. Римляни мають свою тактику. Наше завдання – спробувати максимально вивчити їхню манеру гри. Уже незабаром почнемо детальніше розбирати суперника", – цитує Бутка офіційний сайт Шахтаря.