УКР РУС

Бути чи не бути? Анонс стартового матчу 22 туру Першої ліги

17 квітня 2015
Автор: Дмитро Гончар

22 тур відкриється матчем в Тернополі, куди завітає кіровоградська "Зірка".

Головний тренер "муніципалів" сказав, що цей поєдинок повинен стати переломним для його команди. З цим важко не погодитись, адже поразка у минулому турі від прямого конкурента, сколихнула важелі в турнірній таблиці не на користь тернополян. Безумовно втрата очок не могла не позначитися на бойовому дусі господарів, які все ж не втрачають надії здобути бронзові медалі першості. Щоправда на заваді "тернопільській мрії" може стати недостатня укомплектованість колективу, яка не дозволяє проводити ротації Івегешу, на відміну від тих ж кіровоградців, які провели чудову трансферну роботу під час зимової паузи - результат на лице.

Завдяки злагодженим діям керівництва команди, свято під назвою "футбол" у Кіровограді, нарешті почало дарувати місцевим вболівальникам радість, більше того "Зірка" показує приклад того, як зупинившись від провалу за один крок, можна забути про весь цей жах і почати рухатись у правильному руслі.

На щастя, команди підходять до матчу із мінімальними втратами, своїм командам не допоможуть - "тернополянин" Чорний, кіровоградці обійдуться без Кочура. Ці гравці вже достатньо часу перебувають у клубних лазаретах, тому сьогоднішні суперники вже знають, як будувати свою гру без них.

Якщо заглянути на історію протистоянь між "Тернополем" та "Зіркою", то можна побачити, що команди зіграли між собою один матч, який закінчився повним розгромом тернополян - 5:1. Нагадаємо, що так крупно декласувати "муніципалів" у їхній нетривалій історії зуміли лише "олександрійці" і комсомольський "Гірник-Спорт".

У разі перемоги тернополяни скоротять відставання від вище згаданого "Гірника-Спорт", а кіровоградці мають змогу потрапити до першої п'ятірки чемпіонату. Матч повинен видатися надзвичайно цікавим, але окрім турнірних амбіцій у ньому зійдуться команди, які демонструють абсолютно різний стиль гри. Що з цього вийде?... Побачимо.

Прогноз "Футболу 24": 1:1

Прогноз вболівальників:

- Перемога команди "Тернопіль"  62.46%

- Перемога команди "Зірка"  13.65%

- Нічия  23.89%