УКР РУС

Бущан: Їхати в Кропивницький і боятися Зірку – це дивно

14 листопада 2017 Читать на русском

Воротар Динамо Георгій Бущан поділився очікуваннями від прийдешнього матчу УПЛ проти Зірки.

"Після минулого матчу чемпіонату України з Ворсклою тренери дали дам три вихідних. Я провів цей час з сім'єю і відсипався. Був період, коли за 21 день ми провели сім ігор і жили в режимі заїзд-гра-відновлення, і так по колу протягом тривалого часу. Було важко, адже весь цей час у нас не було жодного вихідного.

Підготовка до гри з Зіркою? Цілеспрямовану підготовку почали з понеділка. Йде звичайний тренувальний процес. Добре, що якраз є тижневий цикл, можна нормально попрацювати на заняттях, а не лише відновлюватися. Тож звично готуємося до наступних чотирьох виїзних зустрічей.

Що відчуваю перед поїздкою Кропивницького після минулорічної поразки? Нічого особливого не відчуваю. Злості на них немає, тому що в Києві ми виграли. Потрібно просто набирати свої очки, а їхати і боятися Зірку – дивно. Ми налаштовані на перемогу, як і в будь-якому матчі неважливо, яка команда нам протистоїть.

Просто до кропивничан потрібно поставитися серйозно і мати на увазі, що у них вдома грати важко. На їхні матчі приходить багато вболівальників, а поле не в дуже хорошому стані, тому що вони на ньому і тренуються, і грають. Та й погода в цю пору року така, що важко що-небудь передбачити", – сказав Бущан в інтерв'ю офіційному сайту Динамо.

Захисник Зірки Цюпа: Я б не сказав, що Динамо зараз набагато сильніше за решту команд

Нагадаємо, матч 16 туру УПЛ між Зіркою та Динамо відбудеться в суботу, 18 листопада. Час початку гри 14:00.