УКР РУС

Бущан розповів, чим займається на карантині

23 березня 2020 Читать на русском

Голкіпер київського Динамо Георгій Бущан розповів, чим займається під час вимушеної паузи у футболі.

"Особливо нічим важливим не займаюся. Коли ситуація з коронавірусом була ще не такою критичною, і обмежень було менше, разом із футбольним агентом Іваном Пироженком та іншими хлопцями виїжджали до лісу тренуватися, підтримувати форму. А тепер сиджу вдома, закупив продукти, зробив запаси – і дотримуюся правил карантину. Гречка? Купив обов'язково! Придбав усе, окрім туалетного паперу. Готувати мені допомагає дівчина, у неї виходить смачно, мені подобається.

Динамо придбало обладнання для київської лікарні

Хотів би поїхати на риболовлю, але не зможу цього зробити, оскільки для цього потрібно бути в Одесі, а кордони міст зараз закриті, тож поїхати додому не ризикнув. Є достатньо часу, щоб подивитися різні фільми і серіали, а також дочитати книги, що не були дочитані раніше.

Відразу скажу, що у Counter-Strike я не граю! Займаюся саморозвитком і самостійними тренуваннями, оскільки наш карантин продовжили ще на тиждень – до 29-го березня. Коли було тепліше, виходили на прогулянку в парк, де поменше людей. Часом зустрічали знайомих, але близько їх до себе не підпускали – дотримувалися дистанції.

"Суркіс не винен у тому, що Динамо погано грає": Деметрадзе розкрив справжню причину невдач "біло-синіх"

Домашніх тварин у мене немає, але останнім часом задумався про те, щоб завести улюбленця. Раніше у мене був кіт Буффон, але я подарував його доньці, вона його виховує. А коли ситуація дозволить, планую завести собаку", – цитує Бущана офіційний сайт Динамо.