УКР РУС

Бущан: Хлопцям дуже багато дозволяється, їм треба спуститись на землю

23 липня 2017 Читать на русском

Голкіпер київського Динамо Георгій Бущан жорстко розкритикував гравців Динамо U-21 після матчу, в якому зіграв за молодіжку киян проти Шахтаря в чемпіонаті України U-21.

"Вітаю Шахтар з перемогою, вона була заслуженою. Що стосується нашої гри, сьогодні ми нічого надприродного не показали. Ми навіть не вийшли на той рівень, на якому можемо грати.

Шахтар U-21 мінімально переграв Динамо U-21

Хочеться, щоб хлопці задумалися над своєю грою і зробили певні висновки. Їм дуже багато співають дифірамби, і занадто багато їм дозволяється. Потрібно, щоб вони трохи спустилися на землю. Сьогодні був дзвіночок.

Але сезон довгий, не перший раз ми так починаємо. Що можу сказати по своїй грі? Мені дали шанс зіграти хоча б за дубль. Намагаюся себе проявляти, стараюся і чекаю свого шансу.

Було морально складно лише в кінці, тому що хотілося забити і хоча б зіграти внічию. У наших гравців не вистачило моментів попереду, щоб домогтися позитивного результату", – цитує 23-річного воротаря офіційний сайт Динамо.

До слова, Бущан заявлений за головну команду киян в УПЛ під 1-м номером, а також увійшов у заявку Динамо на матчі ЛЧ проти Янг Бойз.