УКР РУС

Буряк: Шахтар краще укомплектований, ніж Динамо, але це не значить, що з ними не можна боротись

9 липня 2017 Читать на русском

Екс-тренер київського Динамо Леонід Буряк поділився очікуваннями від гри Динамо у наступному сезоні Прем'єр-ліги.

"Особисто я очікую наступаючий сезон з позитивними емоціями. Динамо – це бренд, і новий тренерський штаб повинен не тільки підтримати його, але і підняти, тому що останні результати, на жаль, не завжди відповідали очікуванням уболівальників.

Я не кажу про те, що за Олександра Хацкевича Динамо в перший же сезон зобов'язано взяти чемпіонський титул. Ми повинні прагнути до цього, боротися. Якщо команда програє за підсумками сезону одно-два очка, її ніхто не засудить. Але 13 пунктів в турнірній таблиці, як було в минулому сезоні, – це занадто багато. Потрібно складати реальну конкуренцію. Для Києва у внутрішніх турнірах завжди стоїть одне завдання – перше місце.

Інакше б просто ніхто не зрозумів. Мета Динамо – перемагати в кожному матчі. Тому ми повинні розуміти, що кожна осічка, тим більше, якщо таке раптом трапляється вдома, це ще два або три очки відставання від Донецька. Донецька команда краще укомплектована. У Шахтарі залишилися провідні легіонери. Але це не означає, що з ними не можна боротися", – сказав Леонід Буряк.

Хацкевич: У нас в голові вже є стартовий склад