УКР РУС

Буряк: Насторожує відсутність ігрової практики у Коноплянки та Зозулі

23 лютого 2017 Читать на русском

Екс-наставник збірної України Леонід Буряк поділився думками щодо перспектив команди Андрія Шевченка у відбірковому циклі до ЧС-2018.

"Може, не скажу чогось нового, але дай Бог, щоб і далі все так тривало. Після чотирьох турів ми – одні з лідерів своєї відбіркової групи, а це вже говорить про якісну роботу Андрія Шевченка. Але при цьому всі ми прекрасно розуміємо, що ключова гра нас чекає в Хорватії. Насторожує відсутність ігрової практики у Жені Коноплянки, Романа Зозулі, ще кількох виконавців, які виступають за кордоном, травму отримав Артем Кравець. На одній молоді адже далеко не заїдеш.

Не відкрию секрет, якщо скажу, що у Хорватії – сильна команда, і поразка в Загребі при певних розкладах може відкинути Україну на четверте місце в своєму секстеті. При цьому також не варто забувати, що вісім ключових турецьких футболістів, які відмовлялися грати за збірну через фінансові заборгованостей, вже в обоймі Фатіха Теріма. Тому у вересні "синьо-жовтих" вдома чекає не менш важливе протистояння з турками", – сказав Буряк.

Хорватія – Україна: Ціна квитків для українських вболівальників