УКР РУС

Буряк – про конфлікт Гармаша та Степаненка: Дивно, що гравці збірної України поводяться так, що на них неприємно дивитись

10 травня 2018 Читать на русском

Екс-наставник збірної України Леонід Буряк прокоментував перемогу Шахтаря над Динамо у фіналі Кубка України 2017/18. Не оминув увагою спеціаліст поведінку гравців збірної України Дениса Гармаша та Тараса Степаненка.

"Якщо судити тільки по другому тайму, то результат закономірний. Динамо досить переконливо зіграло до перерви, коли у киян на рівні була організація. Але в другому таймі Шахтар додав і зумів заволодіти ігровою перевагою.

Динамо – Шахтар – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Спочатку у динамівців було багато бажання і сил. Перша половина матчу взагалі мене сильно обнадіяла – здалося, що це буде видовищний і змістовний поєдинок. Однак, після перерви занадто багато підопічних Олександра Хацкевича випало з гри. Фактично, в тонусі залишилося тільки п'ять-шість чоловік – цього мало, щоб протистояти Шахтарю.

Шахтар шалено відсвяткував у роздягальні перемогу в Кубку України

Суддівство? Арбітр впорався. До нього не повинно бути претензій.

Що стосується конфлікту Гармаша та Степаненка, то дивно, що футболісти збірної України поводяться так, що на них неприємно дивитися. Футбол такі емоції не прикрашають. Переконалися ж в єврокубках і "гірники", і динамівці, що до добра подібна поведінка не доводить", – цитує Буряка Footboom.