УКР РУС

Бурда зіграв за Динамо U-21 – захисник не виходив на поле з вересня минулого року

14 березня 2020 Читать на русском

У рамках 23-го туру чемпіонату України серед команд U-21 молодіжна команда Динамо розписала нічию з Ворсклою. Рахунок та звіт про матч читайте на "Футбол 24".

Чемпіонат U-21, 23-й тур

Динамо – Ворскла – 2:2

Голи: Ісаєнко, 5, 90+3 (пен.) – Сємілєт, 31, Приходько, 53

Вилучення: Романчук, 63 (друга жовта картка, Динамо)

Кендзьора підтримав флешмоб польських футболістів #залишисявдома у боротьбі з коронавірусом

У матчі 23-го туру молодіжної першості України Динамо на власному полі приймало Ворсклу. Вже на 5-й хвилині форвард киян Євген Ісаєнко метрів з десяти відправив м’яч у сітку. В середині тайму півзахисник полтавської команди Даніїл Сємілєт відновив статус-кво: він скористався помилкою Костянтина Вівчаренка, який занадто легко віддав передачу на голкіпера Руслана Нещерета і перехопивши м’яч, зробив рахунок 1:1.

Після перерви орендований у Шахтаря вихованець Динамо Клім Приходько збільшив перевагу Ворскли. А в середині другої половини зустрічі господарі залишились у меншості – за другу жовту картку був вилучений з поля Олександр Романчук. Здавалося б, полтавці вивезуть з Києва три очки, однак вже у доданий час Артем Шулянський заробив пенальті, який чітко реалізував все той же Ісаєнко. На останній хвилині Нещерет врятував свою команду від гола.

Родзинкою матчу стала поява на полі динамівця Микити Бурди, який з вересня перебував на лікарняному ліжку. 24-річний захисник вийшов на заміну на 62-й хвилині і дограв до фінального свистка.

Як наслідок, Динамо з 49 очками посідає другу сходинку турнірної таблиці, Ворскла з 41 пунктом йде третьою.

Динамо – Олександрія: Михайличенко залишає команду в меншості зі старту, а суддя допомагає – півфінал Кубка на характері