УКР РУС

Бурбас: Шаблій вважає себе керівником "Динамо"?

23 грудня 2016 Читать на русском

Журналіст телеканалу "Футбол 1" Ігор Бурбас прокоментував образливі висловлювання Вадима Шаблія на свою адресу у зв'язку з інформацією про переговори "Зеніта" з "Динамо" щодо трансферу Євгена Хачеріді.

"На особистісні образи переходити не хочу. Шаблій давно не з'являвся в ефірі нашого телеканалу. Може, йому мало слави, ось і вирішив зірватися на мені. Насправді, слова цього агента вже давно звик ділити на 4. Добре запам'ятав випадок з трансфером Гладкого в "Динамо". Спершу можливість такого переходу Шаблій називав нісенітницею. Проходить день і – представлення гравця у новому клубі.

Не здивуюся, якщо завтра на офіційному сайті "Зеніту" прочитаю новину про підписання Хачеріді. "Зеніт" не звертався до Вадима? Напевно, тому що він не власник гравця. Як годиться, пітерці спершу вийшли на керівництво київського клубу. Чи Шаблій вже вважає себе керівником "Динамо", щоб першим ділом до нього звертатися?

До речі, він розповідає, що в Києві все ще вірять у потенціал Гладкого? Я вже не можу дочекатися списку на зимові збори. Проти самого Саші нічого не маю, форвард він розумний, просто потрапив не в свою команду. І всі розуміють, якому агенту повинен за це дякувати", – заявив Бурбас.

Нагадаємо, раніше футбольний агент Вадим Шаблій заявив, що від "Зеніта" не надходило жодних пропозицій щодо Хачеріді.

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу