УКР РУС

Буньякі: Україна сильніша за Хорватію, вона більш атакувальна

9 жовтня 2016 Читать на русском

Головний тренер збірної Косово Альберт Буньякі прокоментував результат матчу Україна – Косово на післяматчевій прес-конференції в Кракові.

Про перебіг гри

Спершу гра була рівною. Ми мали шанси для того, щоб забити м'яч, але рахунок відкрила Україна. Після перерви історія повторилася. А в останні десять хвилин ми пропустили ще двічі. Але цей результат не похитнув упевненість в тому, що у нас хороша команда. Найважливіше, що сьогодні у нас були гольові моменти. Перемагає той, що реалізовує свої можливості. Сьогодні такою командою була збірна України. Вважаю, що наша молода команда розпочала відбірний цикл добре.

Про порівняння сили збірних Хорватії і України

Я відповім, що збірна України сильніша, адже я зараз в Україні (сміється). Якщо ж говорити серйозно, то з хорватами нам довелося складніше. Але це сталося через те, що ми грали вдома при своїх уболівальниках, і нам було непросто в психологічному плані. Але збірна України більш атакувальна команда, ніж збірна Хорватії. Саме тому ми вибрали сьогодні більш оборонну тактику.

Про тиск з огляду на пропущені у відборі м'ячі і лише один забитий

- Якщо я повинен відчувати тиск у зв'язку з тим, що ми програли Україні та Хорватії, то це ненормально, оскільки ми знаємо, наскільки це серйозні суперники. Тим більше, що ми мали багато гольових моментів в обох поєдинках. Значить, ми працюємо в правильному напрямку. Це хороший знак для нас.

Україна – Косово. Післяматчева прес-конференція Шевченка

Збірна України розгромила Косово в рамках відбору до ЧС-2018. Андрій Шевченко вважає, що його підопічні показали хороший футбол. Ротань забив у 90 матчі в складі збірної України, а Ярмоленко на два голи наблизився до Шевченка в списку бомбардирів "синьо-жовтої" дружини. Перед грою з'явилось відео, як народний депутатВолодимир Парасюк опинився в облозі фанів без квитків та "уколов" за цю ситуацію президента ФФУ Андрія Павелка.

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях

Перемога імені Шевченка. Перші висновки із матчу Україна – Косово