УКР РУС

Бундесліга, 9 тур. Гвардіола переграв Скрипника, бойовик у Вольфсбурзі (ВІДЕО)

17 жовтня 2015 Читать на русском

Відбулися матчі другого ігрового дня 9-го туру німецької Бундесліги.

Найцікавіший для українського вболівальника поєдинок відбувся на "Везерштадіоні" в Бремені, в якому "Вердер" українського наставника Віктора Скрипника приймав "Баварію" екс-гірника Дугласа Кости. Гра завершилась мінімальною перемогою "червоних" із рахунком 1:0. Гол Томаса Мюллера на 23 хвилині так і залишився єдиним. Також відзначимо, що колишній гравець української першості провів весь матч на лаві запасних. 

Справжній трилер розгорнувся у Вольфсбурзі. Гра завершилася перемогою "вовків" із рахунком 4:2. "Зелено-білі" першими відкрили рахунок, а згодом і забили другий. Відзначимо, що зробили вони це аж за 7 хвилин після стартового свистка. На це "Хоффенхайм" відповів голами Тольяна та Шміта. Однак підопічні Хекінга все ж довели свою перевагу, забивши ще двічі, а Макс Крузе у підсумку оформив хет-трик.

В решті поєдинків "Шальке в більшості лише наприкінці зустрічі зумів вирвати перемогу над "Гертою" із рахунком 2:1, в матчі "Гамбург" - "Байєр" глядачі голів так і не побачили, натомість стали свідками великої кількості жовтих карток, а "Дармштадт" завдяки двом голам в першому таймі впевнено здолав "Аугсбург".

Німеччина. Бундесліга. 9 тур

"Вердер" - "Баварія" - 0:1

Гол: Мюллер, 23

"Вольфсбург" - "Хоффенхайм" - 4:2

Голи: Крузе, 1, 62, 83, Дост, 7 - Тольян, 29, Шміт, 54

"Шальке" - "Герта" - 2:1

Голи: Хьоведес, 27, Майер, 90+2 - Калу, 73

Вилучення: Ібішевіч, 18 ("Герта", пряма червона)

"Гамбург" - "Байєр" - 0:0

"Аугсбург" - "Дармштадт" - 0:2

Голи: Вагнер, 7, Німайєр, 29

До слова, в стартовому матчі туру Томас Тухель  на класі здолав свою попередню команду.