УКР РУС

Бундесліга, 5 тур: Коста асистував, Коман забив прем'єрний за "Баварію", Скрипника шокують

19 вересня 2015 Читать на русском

У п'ятому турі чемпіонату Німеччини "Баварія" здобула п'яту поспіль перемогу, а у складі мюнхенців феєрили екс-гравці "Ювентуса" і "Шахтаря".

Так, Кінгслі Коман забив прем'єрний гол у першому матчі в основі "Баварії". Артуро Відаль ідеально вивіреним ударом знайшов ціль після проходу Дугласа Кости. У рамках Бундесліги бразилець асистує вп'яте в сезоні, а Відаль забиває вперше. Відзначаємо і вдалі дії Себастьяна Роде, який спочатку асистував Коману, а за хвилину забив уже сам. Другі за тиждень виїзні 0:3, і баварці до гри "Борусії" Дортмунд стають одноосібними лідерами з 15 очками в активі. "Дармштадт" же зазнав першої поразки в сезоні

"Вольфсбург" мало не повторив свій результат з Ліги чемпіонів. Як і проти ЦСКА, одного м'яча вистачало для перемоги, але на 88-й Бас Дост реалізував пенальті і збільшив перевагу над "Гертою". "Вольфсбург" став третім - в активі "вовків" 11 очок.

"Інгольштадт" наприкінці матчу шокував команду українського тренера Віктора Скрипника і вийшов на 5-й рядок таблиці. набравши 10 очок. Стільки ж очок у четвертого "Кельна", який бив гладбахців. Тамтешня "Борусія" продовжує валитись - 0 очок за 5 турів.

"Дармштадт" - "Баварія" - 0:3

Голи: Відаль, 20, Команд, 62, Роде, 63

"Вольфсбург" - "Герта" - 2:0

Голи: Дост, 76, 88 (пен.)

"Гамбург" - "Айнтрахт" - 0:0

"Кельн" - "Борусія" М - 1:0

Голи: Модест, 64

"Вердер" - "Інгольштадт" - 0:1

Голи: Хартманн, 90+3 (пен.)

Вилучення: Баргфреде, 90+5 ("В")