УКР РУС

Бундесліга, 21 тур: "Штутгарт" за участі Кравця сенсаційно здолав "Герту"

13 лютого 2016 Читать на русском

Також у суботній частині 21 туру Бундесліги "Вольфсбург" здолав "Інгольштадт", а "Байєр" ледь не осоромився у поєдинку із "Дармштадтом".

"Штутгарт" продовжує демонструвати фантастичний результат, цього разу не залишивши каменя на камені від столичної "Герти". Останні, незважаючи на статус фаворита, пропустили двічі. На старті другого тайму рахунок у зустрічі відкрив Дьє, а остаточно всі питання щодо переможця у протистоянні, під час останньої десятихвилинки, зняв Костіч.

Відзначимо, що Кравець вступив у гру на 74 хвилині матчу, допомігши своїм партнерам відзначитись вдруге. Артем чудово відпрацював у пресингу, що в подальшому призвело до втрати м'яча оборонцями "Герти", чим скористався вищезгаданий Костіч, який вдало відгукнувся на простріл із флангу. Кравець при цьому міг забивати й сам, але не влучив по м'ячу.

Бременський "Вердер" напару із "Хоффенхаймом" видали багатообіцяючий старт у своєму поєдинку, обмінявшись швидкими голами. Щоправда, надалі розвинути успіх жодній із команд не вдалося. Навіть попри те, що "музики" останній відрізок матчу проводили у більшості - Крамаріч побачив перед собою другу жовту, ледь не ставши антигероєм матчу.

"Вольфсбург" без значних проблем забезпечивши собі комфортну перевагу у вигляді двох забитих м'ячів ще у першій половині матчу, зумів декласувати гостей із Інгольштадта. Таким чином, набравши 30 балів, "вовки" забезпечили за собою восьму сходинку в таблиці, коли "чорні" розмістились на три позиції нижче із 26 пунктами в активі.

Що стосується одних із флагманів Бундесліги, то дортмундська "Борусія" із "Байєром" здобули нелегкі перемоги над "Ганновером" й "Дармштадтом" відповідно.

Німеччина. Бундесліга, 21 тур.

Турнірна таблиця Бундесліги.

"Борусія" Д - "Ганновер" - 1:0

Голи: Мхітарян, 57

"Штутгарт" - "Герта" - 2:0

Голи: Дьє, 51, Костіч, 84

"Вердер" - "Хоффенхайм" - 1:1

Голи: Джілободжі, 13 - Крамаріч, 10

Вилучення: Крамаріч, 77 ("Х"), друга жовта

"Вольфсбург" - "Інгольштадт" - 2:0

Голи: Дракслер, 29, Кнохе, 39

"Дармштадт" - "Байєр" - 1:2

Голи: Вагнер, 28 - Сулу, 62 (автогол), Брандт, 77