УКР РУС

Бундесліга, 15 тур: "Баварія" зазнала розгромної поразки у Гладбаху, "Герта" переграла "Байєр"

5 грудня 2015 Читать на русском

Сьогодні відбулися одразу п'ять матчів в рамках другого ігрового дня 15-го туру німецької Бундесліги.

Зовсім несподівано чинний чемпіон країни зазнав своєї першої поразки у сезоні, розгромно поступившись "Борусії". Своєю чергою менхенгладбахці, можливо, показали свою найкращу гру в цьому колі. Щоправда, тут не варто забувати про фактор везіння, адже за нульового рахунку Коман влучив у каркас воріт - трішки точніше і гра могла б скластися зовсім по-іншому.

Як наслідок, господарі піднялися на третю сходинку із 26 очками в активі, коли "Баварія" (40 балів) надалі перша.

Із ідентичним рахунком до поєдинку в Менхенгладбаху завершилася зустріч між "Гамбургом" і "Майнцом". Однак тут свої три очки взяли гості. До слова, одним із героїв зустрічі став Самперіо, який у цьому протистоянні оформив дубль і дозволив святкувати перемогу "карнавальникам".

Також по своїй вікторії здобули "Герта" та "Аугсбург", які у мінімально стилі здолали "Байєр" і "Кельн" відповідно. "Фармацевти" майже всю гру провели в меншості - Бьоніш вже на початку зустрічі отримав червону картку.

"Кельн" же мав можливість відкрити рахунок у грі з "Аугсбургом". Та Модест не зміг відзначитися з "позначки". І менше, ніж за 10 хвилин Бобадія розписався у воротах "цапів". Цей гол і став переможним для гостей.

Єдиний поєдинок, який завершився внічию відбувся у Інгольштадті, де "Хоффенхайм" зумів врятуватися вжe у компенсований арбітром час.

"Борусія" М - "Баварія" - 3:1  ВІДЕО

Голи: Вендт, 54, Штіндль, 66, Джонсон, 68 - Рібері, 81

"Гамбург" - "Майнц" - 1:3

Голи: Джуру, 90 - Самперіо, 16, 51, Клеменс, 76

"Кельн" - "Аугсбург" - 0:1

Голи: Бобадія, 64

Нереалізоване пенальті: Модест (К), 58

"Герта" - "Байєр" - 2:1

Голи: Даріда, 7, Брукс, 60 - Чічаріто, 29

Вилучення: Бьоніш, 17 (Б), пряма червона

"Інгольштадт" - "Хоффенхайм" - 1:1

Голи: Роджер, 66 - Ут, 90+6