УКР РУС

Бундесліга, 14 тур: "Баварія" переграла "Герту", "Хоффенхайм" і "Борусія" М влаштували голепад

28 листопада 2015 Читать на русском

Сьогодні відбулися одразу п'ять матчів в рамках другого ігрового дня 14-го туру німецької Бундесліги.

У баварців не виникло жодних проблем із "Гертою", хоча останні все ж непогано захищались до середини першого тайму. Вірніше до того моменту, коли Мюллєр, а згодом Коман не взяли ініцативу в свої руки. У другій 45-хвилинці своїх партнерів по команді попри цілу низку моментів ніхто підтримати не зумів. 

Таким чином, "Баварія" (40 очок) збільшила свою перевагу над дортмундцями до 11 пунктів, "Герта" завдяки нічиїй менхенгладбахської "Борусії" залишилася на 4 сходинці із 23 пунктами в активі. 

"Вердер" не зміг оговтатись після розгромної у минулому турі поразки від "Вольфсбурга", цього разу програвши "Гамбургу". Хоча по грі підопічні Скрипника практично нічим, за винятком реалізації, "червоноштанникам" не поступались, зумівши навіть один гол відквитати, проте не більше.

Після цієї перемоги "Гамбург" (21 очко) піднявся на 6 сходинку, коли бременці перебувають за крок від зони вильоту - 15 місце і 13 пунктів. 

Куди драматичнішим видався матч у Хоффенхаймі, де місцева однойменна команда напару із менхенгладбахською "Борусією" забила шість голів. Спочатку у рахунку повели гості, проте на вистріл Джонсона господарі зуміли відповісти аж тричі. Однак такий хід подій зовсім не вплинув на впевненість підопічних Шуберта, які скористалися своїми моментами по максимуму, здійснивши справжнє диво.

Як наслідок, "Борусія" наздогнала "Герту", розділяючи із нею 4 сходинку - в обох по 23 очки в скарбниці. "Хоффенхайм" - останній із 9 пунктами в активі.

"Майнц" у мінімальному стилі переграв "Айнтрахт", вирішивши долю поєдинку ще до перерви. "Айнтрахтці" ж відповіли голом Сеферовіча вже у середині другої 45-хвилинки, проте на більше їх не вистачило.

"Інгольштадт", пропустивши три голи від "Гановера" ще до 25 хвилини гри, так і не спромігся відшукати у собі сили для того, аби здійснити камбек або бодай скоротити відставання у рахунку. Натомість, "96-ті" під кінець матчу лише збільшили свою перевагу до чотирьох голів - влучний постріл на рахунку Беха.

Німеччина. Бундесліга, 14 тур.

"Баварія" - "Герта" - 2:0

Голи: Мюллєр, 34, Коман, 41

"Вердер" - "Гамбург" - 1:3

Голи: Уджа, 62 - Ілічевіч, 3, Грегоріч, 27, Мюллєр, 68

"Гановер" - "Інгольштадт" - 4:0

Голи: Марсело, 5, Андреасен, 11, Караман, 24, Бех, 85

"Хоффенхайм" - "Борусія" М - 3:3

Голи: Цубер,12, Полянскі, 35, Амірі, 47 - Джонсон, 6, 87, Дрміч, 56

"Майнц" - "Айнтрахт" - 2:1

Голи: Муто, 5, Маллі, 43 - Сеферовіч, 61

Вилучення: Абрахам, (А), 40, друга жовта