УКР РУС

Бундесліга, 13 тур: "Вольфсбург" шокував "Вердер" Скрипника, Чічаріто приніс перемогу "Байєру"

21 листопада 2015 Читать на русском

Сьогодні відбулися одразу п'ять матчів в рамках другого ігрового дня 13-го туру німецької Бундесліги.

Підопічні Скрипника вкотре у сезоні залишились без набраних очок, не зумівши збільшити свою переможну серію до двох поєдинків поспіль. Цього разу бременцям не вдалось щось протиставити "Вольфсбургу", який, по суті, долю поєдинку вирішив ще в першій половині гри. Спочатку автоголом відзначився Гальвес, а за мить до перерви перевагу "вовків" подвоїв Крузе.

У другій 45-хвилинці продовжилась тенденція першого тайму, а саме господарі й надалі продовжували тиснути на захист бременців, який у цій грі тріщав по швах. Що в свою чергу призвело до ще чотирьох забитих м'ячів - Вієрінья, Гілявогі, Дост і вищезгаданий Крузе зробили рахунок непристойним.

"Байєр" не мав серйозних проблем у Франкфурті, де із різницею у два м'ячі здолав місцевий "Айнтрахт". Відзначимо, що Владлен Юрченко з'явився на полі в останні десять хвилин поєдинку. Однак цього часу українцю, аби зарекомендувати себе хоча б із якогось боку, не вистачило.

Вкотре свої лідерські якості у складі менхенгладбахської "Борусії" продемонстрував екс-"динамівець" Рафаель, який наприкінці зустрічі із "Ганновером" засмутив "96-их", вивівши колектив Шуберта на четверту сходинку в Бундеслізі. 

Гра в Штутгарті, окрім 15-хвилинної затримки, запам'яталась ще справжнім жахом для всіх шанувальників "швабів", які безславно із різницею у чотири м'ячі посупились аутсайдеру чемпіонату "Аугсбургу". 

Також не обійшлось без нічиєї - "Кельн" на пару із "Майнцом" голів не забивав. Хоча обидві команди мали предостатньо моментів, аби відкрити рахунок у матчі, проте не склалось.

Німеччина. Бундесліга. 13 тур

"Борусія" М - "Ганновер" - 2:1  ВІДЕО

Голи: Траоре, 35, Рафаель, 84 - Собєх, 65

"Вольфсбург" – "Вердер" - 6:0  ВІДЕО

Голи: Гальвес, 11 (автогол), Крузе, 44, 87, Вієрінья, 56, Гілявогі, 67, Дост, 78

"Штутгарт" - "Аугсбург" - 0:4

Голи: Есвайн, 11 Баумґартль, 17 (автогол), Кальсен-Бракер, 36, Ча-Чхоль, 54

"Айнтрахт" - "Байєр" - 1:3  ВІДЕО

Голи: Медоєвіч, 45 Чічаріто, 24, 39, Чалханоглу, 72

"Кельн" - "Майнц" - 0:0