УКР РУС

Бундесліга, 11 тур. Ройс забиває - Скрипник капітулює та диво-матч у Аусбургу (ВІДЕО)

31 жовтня 2015 Читать на русском

Сьогодні відбулися одразу п'ять матчів в рамках другого ігрового дня 11-го туру німецької Бундесліги.

Звичайно, що увагу глядацького ока в першу чергу привернуло протистояння у Бремені, де господарі приймали одного із лідерів чемпіонату дортмундську "Борусію". Першими у цьому поєдинку рахунок відкрили "джмелі" - Ройс опинився у потрібний момент у потрібному місці, вдало зігравши на підборі. Щось схоже вдалось створити й бременцю Уджі, який рахунок зрівняв.  Однак проти такого розвитку подій виступив Мхітарян, який, вигравши боротьбу на другому поверсі, пробив повз Відвальда, вивіши гостей знову вперед. А вже під занавісу матчу вищезгаданий Ройс, оформивши дубль, поставив остаточну крапку у зустрічі.

Також не можемо не відзначити чергову звитягу менхенгладбахської "Борусії", яка каменя на камені не залишила від "Герти", перемігши із загальним рахунком - 4:1. До слова, черговим голом за "лошаків" відзначився Рафаель, який ще зовсім донедавна належав київському "Динамо".

Куди більш епічним видався поєдинок за участі "Аусбурга" й "Майнца", які на обох забили по три м'ячі. Та все б нічого, але господарі змогли здійснити справжнісінький камбек, зумівши відігратись із 0:2, а потім ще й навіть вийти вперед. Однак перемогти жодній із команд у цій грі не судилось - Муто, вже у доданий арбітром час, остаточно закріпив за собою звання героя цієї зустрічі, врятувавши для "Майнца" один заліковий пункт.

Не обійшлось і без "миру", а саме сильнішого не виявили "Кельн" напару із "Хоффенхаймом" й "Шальке" із "Інгольштадтом". 

"Вердер" - "Борусія" Д - 1:3

Голи: Уджа, 32 - Ройс, 9, 72 Мхітарян, 44

"Шальке" - "Інгольштадт" - 1:1

Голи: Сане, 77 - Левелс, 38

"Аугсбург" - "Майнц" - 3:3

Голи: Ферхах, 42 (пенальті) Ча-Чхоль Ку, 50 Бобадія, 81 - Муто, 18, 30, 90+3

"Кельн" - "Хоффенхайм" - 0:0

"Герта" - "Борусія" М - 1:4

Голи: Баумйоган, 82 (пенальті) - Вендт, 26 Рафаель, 28 Джака, 54 (пенальті), Нордвейт, 90+1