УКР РУС

Бундесліга, 10 тур. Скрипник громить "Майнц" на виїзді та неймовірна перемога "Байєра" (ВІДЕО)

24 жовтня 2015 Читать на русском

Сьогодні відбулися одразу п'ять матчів в рамках першого ігрового дня 10-го туру німецької Бундесліги.

У черговому турі німецького чемпіонату "баварці" спокійно розібрались із "Кельном", відзначившись у воротах "цапів" чотирма голами. Зокрема, автором одного з них став Ар'єн Роббен, для якого ця гра стала першою після тривалого періоду реабілітації. 

Також переконливу перемогу здобули підопічні Віктора Скрипника, які ще в першій сорокап'ятихвилинці забезпечили собі надкомфортну перевагу у вигляді трьох голів, чого виявилось достатньо, аби перервати свою п'ятиматчеву безвиграшну серію. 

Справжнім дивом, можна назвати вольову звитягу "Байєра" над "Штутгартом", де "фармацевти", поступаючись у рахунку 1:3, спочатку відновили паритет, а вже на останній хвилині основного часу, завдяки голу екс-"динамівця" Адміра Мехмеді, вирвали три пункти. До слова, українець Владлен Юрченко, який з'явився на полі наприкінці матчу, нічим корисним не запам'ятався.

Куди спокійніше у плані голів минули ігри у Дармштадті й Гановері, де команди-господарі залишились із ні чим, у мінімальному стилі поступившись "Вольфсбургу" й "Айнтрахту" відповідно. 

"Баварія" - "Кельн" - 4:0

Голи: Роббен, 36 Відаль, 40 Лєвандовскі, 62 Мюллєр, 76 (пенальті)

"Байєр" - "Штутгарт" - 4:3

Голи: Беларабі, 58 Бьоніш, 70 Чічаріто, 72 Мехмеді, 89 - Харнік, 50 Дідаві, 54 Руп, 60  

"Гановер" - "Айнтрахт"- 1:2

Голи: Клаус, 51 - Штендера, 54, 66

"Майнц" - "Вердер"- 1:ВІДЕО

Голи: Муто, 90 - Уджа, 39, 44 Бартельс, 45+3

"Дармштадт" - "Вольфсбург"- 0:1

Голи: Каліджурі, 78