УКР РУС

"Буковина" залишилась без президента клубу Гринюка і головного тренера Шищенка

28 грудня 2016 Читать на русском

Чернівецька "Буковина" втратила президента клубу Сергія Гринюка і головного тренера Сергія Шищенка.

"Коли я взяв клуб, то тоді стояло питання щодо його спасіння. Він тоді розвалювався. Я зробив те, що міг. На жаль, зараз склалася така ситуація, що працювати стало дуже важко. Скажу, що мова йде не тільки про гроші. Навіть з тими грошами, які є, мені важкувато все закривати. Коли я вник у справи, то побачив, що за усі роки майже нічого не залишилося. Працювати у такому плані – це шлях у нікуди", – пояснив рішення покинути "Буковину" Гринюк.

"Я дуже вдячний президентові клубу і генеральному директору та багатьом людям, які допомагали мені. Вдячний за те, що мене запросили на роботу в Чернівці. Це був етап мого життя. Я отримував задоволення від роботи, однак хочу заявити про те, що залишаю чернівецьку команду. У мене є пропозиція. Зараз некоректно казати про те, куди я йду. Я дуже вдячний вболівальникам "Буковини" та тим людям, які підтримували нашу команду. На жаль, прийшов час, що нам доведеться піти", – заявив Шищенко.

Також "Буковину" покинув асистент Сергія Шищенка Григорій Чурілов.

Наскільки добре ви знаєте історію чемпіонату України? Тест від "Футбол 24"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу