УКР РУС

Букмекери практично впевнені, що "Манчестер Юнайтед" та "Арсенал" не потраплять у топ-4 АПЛ по завершенні сезону-2016/17

11 квітня 2017 Читать на русском

Поразка "Арсенала" від "Крістал Пелас" суттєво знизила шанси на потрапляння "канонірів" у зону Ліги чемпіонів по завершенні цього сезону.

Спеціалісти із букмекерської контори William Hill оцінюють потрапляння МЮ у топ-4 АПЛ по завершенні сезону коефіцієнтом 4,5, а потрапляння "Арсенала" – 5,0.

Одночасно букмекери впевнені, що "Ман Сіті", "Тоттенхем" та "Ліверпуль" практично гарантували собі місце у верхній четвірці.

Також слід врахувати календар команд. МЮ до кінця сезону проведе ще матчі з "Челсі", "Ман Сіті", "Арсеналом" та "Тоттенхемом" в АПЛ, а також поєдинки Ліги Європи.

"Арсенал" ще зіграє з МЮ, "Тоттенхемом", "Лестером" та "Евертоном", а також проведе матч Кубка Англії проти "Ман Сіті".

Схоже, що у "Ліверпуля" найкращий календар, адже команда Юргена Клоппа вже провела всі матчі з представниками верхньої частини турнірної таблиці, не програвши при цьому жодної зустрічі командам топ-6-ки. Однак у "мерсисайдців" дуже великі кадрові втрати. До кінця сезону вибув Мане, невідомо коли на поле повернуться Хендерсон та Лаллана, тому напружена боротьба за місце у верхній четвірці ще попереду.

Моурінью надає перевагу перемозі у Лізі Європи, ніж потраплянню у топ-4 АПЛ

, а також у Viber