УКР РУС

Буффону запропонували незвичний контракт у Португалії – легенду заманюють солодощами та культурною програмою

23 травня 2021 Читать на русском

Португальський Белененсеш оригінально підійшов до запрошення Джанлуїджі Буффона у свій колектив. Легенда Ювентуса покине Турин по завершенні сезону.

"Ми чули, що ти шукаєш новий виклик і готовий вислухати "шалену" пропозицію. Як щодо того, щоб перебратися в Лісабон і допомогти нашому клубу повернутися на те місце, яке він заслуговує?

Буффон попрощався з Ювентусом – легенда розповів, чому повертався у туринський клуб

Наша дружба починається не сьогодні. Ви знайомі з нами з 2004 року, коли з італійською командою ви щодня тренувались на Estádio do Restelo, нашому домі та найкрасивішому зі спортивних майданчиків.

У контракт ми обов'язково включимо річний абонемент на відвідування музею мистецтв, архітектури і технологій, а також сімейний квиток на відвідування музею автобусів, фортеці Белен і монастиря Жеронімуш.

Буффон може стати одноклубником Балотеллі у клубі Берлусконі

Контракт також буде включати шість паштел-де-ната в тиждень – відомих місцевих тістечок, які є одними з найвідоміших солодощів Португалії. Впевнені, ви зможете насолоджуватися ними без шкоди для своєї дієти.

Ми будемо раді зустрітися з вами особисто в Турині, але якщо ви хочете відвідати нас у Белені прямо зараз, ми будемо раді вітати вас", – йдеться в повідомленні. З повним текстом дотепної заяви можна ознайомитись на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, влітку 43-річний Джанлуїджі влітку покине Юве, але не збирається завершувати кар'єру. Претендентами на нього називають Аталанту, Рому, Монцу та навіть Барселону.

"У Маліновському народився чемпіон". Італійські ЗМІ смакують страту Буффона, а Гасперіні може покластися на українця