УКР РУС

Буффон зберігає дистанцію. "Наполі" - "Ювентус" - 1:1. ВІДЕО

1 березня 2013 Читать на русском

У центральному матчі 27-го туру Серії А команда Маццарі, що посідає другу сходинку, приймала лідера поточного сезону і чинного чемпіона, однак шансом скоротити відставання у 6 очок не скористалась.

На матчі мав бути присутній легендарний нападник "Наполі" Дієго Армандо Марадона, який прибув до Італії розбиратися з претензіями податкової. Але навіть його палка підтримка не допомогла. Звісно, Кавані, Гамшік, Інлер та Ко не зіграли абияк.

Господарі "Сан-Паоло" не мали права на помилку, адже в разі поразки відрив від туринців становив би уже 9 очок. Але й виграти їм не вдалось. Надто добре виглядав у воротах Буффон, надто кепсько у нападі Кавані. Хоча ще гірше зіграв Вучініч, який замість того, щоб вбити інтригу голом на 0:2 змарнував кілька ідеальних нагод.

Едінсон же більшу частину гри був непомітний. "Відзначився" Кавані під завісу першого тайму, коли не витримав постійного знущання над собою з боку К'єлліні при розіграшах стандартів і навмисне дав тому ліктем по голові. Джорджо ще довго лежав на газоні, суддя Орсато не зовсім за правилами виписав нападнику лише жовту, але за духом гри можна бути вдячним арбітрові - у другому таймі ми побачили значно жвавіший футбол, де на качелях краще почувалися господарі, однак позивної заведеності Гамшіка, Інлера та Маджо виявилось замало, аби пробити Буффона.

Вашій увазі розширена текстова з додаванням відеоматеріалів онлайн-трансляція "Наполі" - "Ювентус".

"Наполі" - "Ювентус". 1:1 (1:1)

Голи: К'єлліні, 10 - Інлер, 43