УКР РУС

Буффон: Ювентус має шанс переписати історію, ми знаємо свої можливості

2 червня 2017 Читать на русском

Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон поділився своїми очікуваннями від фінального матчу Ліги чемпіонів проти Реала.

"Ми віримо в наші можливості. Коли Дані Алвес тільки перейшов до нас, я сподівався, що він допоможе Ювентусу виграти Лігу чемпіонів. Він схожий на мене, справжній оптиміст. Він розкрився для мене з нового боку. Ми віримо в свої сили, проте не літаємо в хмарах. Реал звик перемагати у фіналах, тоді як ми у своїх останніх фіналах поступилися. Цей матч хороший тим, що у нас є шанс спробувати переписати історію.

Ми відчуваємо цю чудову підтримку, цей ентузіазм. Це фактор, який може нам допомогти у важкі моменти матчу при їх виникненні. Для того, щоб залишатись спокійними, кожен з гравців Ювентуса має зберігати свій власний баланс. Ми знаємо свої можливості і це – наша головна зброя.

Роналду – приклад для всіх нас. Мені 39 років і я думав, що мене вже немає чим здивувати в емоційному плані. Але спілкуючись з Алвесом, я зрозумів, що це не так. Він та Роналду виграли велику кількість трофеїв, але не задирають носа. У них можна багато чому повчитись.

Мені доводилось грати проти великих суперників, дуже часто наприкінці їх кар'єри. Минуло 11 років від фіналу ЧС-2006 і я не здивований, що Зідан став головним тренером Реала. Він був переможцем в якості гравця. В якості тренера він перемагав не завжди і я сподіваюся, що так станеться завтра, оскільки це не зіпсує його кар'єру", – цитує Буффона офіційний сайт УЄФА.

Нагадаємо, що фінал Ліги чемпіонів Ювентус – Реал Мадрид 3 червня прийматиме Уельс – місто Кардіфф, стадіон "Мілленіум". Уперше в історії фінал ЛЧ пройде на стадіоні з закритим дахом. Фінальний матч Ліги чемпіонів Ювентус – Реал судитиме Фелікс Брих. "Футбол 24" проведе текстову онлайн-трансляцію матчу.