УКР РУС

Буффон: Я боюся виходу на пенсію, але потрібно знайти в собі сили боротися за щось нове

16 травня 2018 Читать на русском

Легендарний голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон прокоментував рішення завершити кар'єру.

За словами Буффона, він постарається знайти собі нове заняття після завершення кар'єри футболіста, повідомляє Football Italia.

"Для спортсмена важливо залишатися на вершині, завжди намагатися бути найкращим. Я не хочу ставати причиною поганих результатів лише через свою гординю.

Я – Буффон, і ним я хочу залишатися до останньої хвилини. Коли я відчую, що не відповідаю рівню – я піду. Через декілька місяців я зустрінусь з президентом клубу, і ми все спокійно обговоримо.

Наразі я щасливий. Я радий, що можу відчувати атмосферу на стадіоні, та знаю, що можу допомогти команді на полі. У мене все-таки була чудова кар'єра.

Я був би нечесним, якби сказав, що не боюся. Я боюся виходу на пенсію. Але зараз я спокійний, тому що знаю, що в той момент, коли я перестану грати у футбол, я буду зайнятий чимось іншим.

Такі гравці, як я, прожили інтенсивну кар'єру, і вони мають знаходити у собі сили, щоб боротися за щось нове.

Я бачу тільки єдину проблему – протягом 23 років моє життя було організовне завдяки футболу. Якщо я матиму в день 24 години, і не знатиму, чим себе зайняти – це буде проблема", – сказав Буффон.

Джанлуїджі Буффон – феномен, якого відкрив екс-наставник Шахтаря і ледь не добив Шевченко, або Краще втратити мільйони, ніж звільнити 100 людей