УКР РУС

Буффон повернеться до основи ПСЖ на матч із суперником Динамо Ренном

22 вересня 2018 Читать на русском

Італійський голкіпер Джанлуїджі Буффон вийде в основі Парі Сен-Жермен на матч 6-го туру французької Ліги 1 проти Ренна, який є суперником київського Динамо в групі Ліги Європи.

"Верратті буде в нашому розпорядженні на завтрашній матч проти Ренна. Буффон також зіграє у цій зустрічі, як і в наступній проти Реймса", – наводить слова головного тренера парижан Томаса Тухеля офіційний твіттер ПСЖ.

Топ-10 найдорожчих голкіперів в історії: Кепа сенсаційно вийшов у лідери

Відзначимо, що в нинішньому сезоні ветеран Буффон зіграв 2 стартові матчі в Лізі 1 (з одним пропущеним м'ячем), а потім поступився місцем у рамці воріт Альфонсу Ареола. У Лізі чемпіонів італієць наразі не може грати через 3-матчеву дискваліфікацію – наслідок атаки на арбітра Майкла Олівера наприкінці матчу 1/4 фіналу ЛЧ 2017/18 проти Реала.

Поєдинок Парі Сен-Жермен проти Ренна на виїзді відбудеться в неділю, 23 вересня. Господарі поля є суперником київського Динамо на груповому етапі Ліги Європи.

Джанлуїджі Буффон – феномен, якого відкрив екс-наставник Шахтаря і ледь не добив Шевченко, або Краще втратити мільйони, ніж звільнити 100 людей