УКР РУС

Буффон: Поки я капітан Ювентуса, ніхто не буде тицяти пальцем в когось і звинувачувати в поразці

24 квітня 2018 Читать на русском

Голкіпер Ювентуса Джанлуїджі Буффон спростував чутки про конфлікт у роздягальні Ювентуса після поразки від Наполі.

За словами Буффона, після поразки від Наполі жодного конфлікту у роздягальні Ювентуса не було, інформує Football Italia.

"Такі чутки з'являються завжди, коли програє команда, у якої немає ахіллесовою п'яти. Люди намагаються дестабілізувати ситуацію і підірвати довіру і єдність всередині команди. Це нормально, таке відбувається весь час, що я тут.

Ювентус – Наполі: Буффон вразив неймовірною поведінкою після драматичної поразки

Я вважаю логічним і правильним виступити проти того, що сталося, але нікому – принаймні, в мої 17 років в Ювентусі – не дозволено тикати в когось пальцем і звинувачувати в поразці. Поки я буду капітаном цієї команди, такого тут не відбудеться.

Бенатія – дуже поважний хлопець. Він пов'язаний з нашою спільною справою, і мені шкода, що я змушений якось це виділяти. Але я змушений зробити це, тому що вважаю, що такі новини, які можна назвати якщо не наклепом, то помилкою, вимагають пояснення – це необхідність, щоб захистити Медхі і команду", – сказав Буффон.

Джанлуїджі Буффон – феномен, якого відкрив екс-наставник Шахтаря і ледь не добив Шевченко, або Краще втратити мільйони, ніж звільнити 100 людей