УКР РУС

Буффон: Не хочу бути тягарем для своїх команд

14 лютого 2018 Читать на русском

Легендарний італійський кіпер Джанлуїджі Буффон перебуває в роздумах щодо свого майбутнього та не виключає жодного з можливих варіантів.

40-річний воротар Ювентуса розповів про те, як може скластися його майбутнє після завершення сезону 2017/18, повідомляє Football Italia.

"У мене дійсно є джентльменська домовленість із президентом Андреа Аньєллі, ми зустрінемось із ним ближче до кінця сезону. Тоді буде прийнято остаточне рішення. Я хотів завершити кар'єру на чемпіонаті світу. Це було б ідеальним прощанням.

"Ми пограбували дітей": про що Джіджі Буффон шкодуватиме до кінця свого життя і хто встав у ряд з Роналдо, Індзагі та Батістутою

На жаль, усе склалося інакше. Повернення в збірну – це також і делікатне питання, тому що я завжди був надійною опорою своїх команд, і я не хочу стати тягарем. У 40 років про це більше не говориш, але висновки робити іншим", – розповів Буффон.

Раніше екс-футболіст Баварії та збірної Німеччини Маріо Баслер заявив, що Джанлуїджі Буффону варто завершити ігрову кар'єру.