УКР РУС

Буднік: Мазяр – взагалі не тренер

4 листопада 2017 Читать на русском

Півзахисник Платаніаса Євген Буднік розповів про свої враження від виступів у чемпіонаті Греції, а також згадав свій український етап кар'єри.

"Футбол у чемпіонаті Греції та України – це як небо та земля. У Греції все на найвищому рівні. Інтенсивніша гра, багато уболівальників ходить на футбол. Приємно грати, коли на стадіоні 10-15 тисяч глядачів. У Платаніаса невеличкий стадіон, але він заповнюється, незважаючи на те, з якою командою ми граємо.

В Україні зараз немає конкурентів Шахтарю. А в Греції усі можуть скласти конкуренцію топ-клубам. Я дивився, як Динамо грало з Шахтарем. Такий футбол нудно було спостерігати. Шахтар будь-яку команду чемпіонату "возить". Я радий за Ворсклу, яка в цьому чемпіонаті добре грає.

Не дуже хочеться повертатись в український футбол. Мене тут все влаштовує. Якби грав у Ворсклі, то напевне нікуди б не пішов. А так грати в умовній Сталі з таким тренером як Мазяр, це ж катастрофа.

Мазяр: Скандал між мною та Вересом – штучний

Мазяр – взагалі не тренер. Приходить напідпитку на тренування і говорить матами до гравців. Ніякої поваги ні до футболістів, ні до персоналу клубу. Я не знаю жодної людини, яка б сказала, що Мазяр – гарна людина. Це про щось говорить. Одного разу сиджу на заміні під час матчу, і чутно, як йому в навушник починають казати, кого міняти. А Мазяр не почув і став перепитувати", – цитує Будніка FootballHub.

Нагадаємо, Буднік перейшов у Платаніас перед початком сезону 2017/18 та вже відзначався за новий клуб.

Яремчук забив дебютний гол за Гент