УКР РУС

Будківський: Тренер Кортрейка казав: "Радій, що ти на лаві запасних, а не на трибуні"

12 лютого 2018 Читать на русском

Новачок Анжи Пилип Будківський розповів про свій період у Кортрейку.

Український нападник Пилип Будківський, який на правах оренди приєднався до Анжи з Махачкали, розповів в інтерв'ю Чемпіонату про деталі переходу та своє перебування в Кортрейку, за який також виступає українець Євген Макаренко.

"Надійшла пропозиція, яку я відразу прийняв. Хоча останні три місяці я не грав, в мені був зацікавлений Вадим Скрипченко. Він знав, що мені потрібна команда, Анжи захотів мене повернути, і я з задоволенням приєднався до Махачкали. Головне завдання – зберегти клуб в РФПЛ, і нам під силу виконати її. Не можу поки сказати, чи можу в майбутньому перейти в Анжи на постійній основі, адже права на мене належать Шахтарю".

"Я втратив місце в основі Кортрейка, коли прийшов новий тренер зі своїм баченням гри. Чесно кажучи, я не розумію, чому не зіграв при ньому ні хвилини. Спочатку він хвалив: мовляв, я добре тренуюся, а потім не ставив до складу. Казав: "Ти повинен радіти, що сидиш на лаві запасних, а не на трибуні". При цьому нічого не пояснював. Я тренувався на повну силу, і навіть партнери по команді у мене запитували, чому не виходжу на поле. Але для мене це загадка", – сказав Будківський.

Коваль може отримати шанс через помилки Рубена та прихід Зеєдорфа