УКР РУС

Будківський: Краще показувати себе в чемпіонаті Росії, ніж сидіти в Україні і виходити раз на 3 матчі

21 лютого 2017 Читать на русском

Форвард "Анжи" Пилип Будківський розповів, чому вирішив не залишатися у "Шахтарі" та висловив бажання знову зіграти за збірну України.

"Чесно кажучи, ніде не хотілося залишатися, крім "Шахтаря". Зараз в Україні небагато команд, які вгорі – "Шахтар", "Динамо", "Зоря". Звичайно, хотілося б залишитися, але мені сказали, що потрібно шукати новий варіант з орендою. В "Анжи" у мене все вдавалося, тому не думаю, що потрібно було шукати інший варіант. Потрібно було піти туди, де тебе знають, працювати і удосконалюватися.

Не знаю, чому не залишився в "Шахтарі". Напевно, чогось не вистачає. Буду працювати далі, щоб потрапити в "Шахтар". Коли я прийшов, там було 4 нападники. Факундо, Лещук і я – десь однотипні нападники. Не думаю, що є сенс тримати в команді однакових форвардів, треба якось урізноманітнити. Тому не було сенсу залишатися і сидіти в запасі.

Хочеться повернутися в збірну. Для нападника головне – голи, на це головний тренер звертає увагу. В плані ігрової практики краще показувати себе, наприклад, у російському чемпіонаті, ніж сидіти в Україні і виходити раз на 3 матчі", – розповів Будківський каналу "Футбол 1".

Нагадаємо, раніше Білий та Будківський підписали контракти з "Анжи".