УКР РУС

"Будь-хто із вас дав би в бороду тому клоуну-провокатору": несподівані подробиці вилучення Ваната на Євро-2023fire

26 червня 2023 Читать на русском

Коментатор Віктор Вацко радить не знищувати нападника молодіжної збірної України Владислава Ваната за емоції, які призвели до вилучення наприкінцій матчу з Румунією (1:0).

"Чесно, вважав за потрібне виступити з моралізаторським спічем. Мовляв, Владе, треба дорослішати, тримати свої емоції при собі, розуміти відповідальність за свої вчинки. Ти ж вже практично гравець національної збірної, ти ж підводиш команду і таке інше.

Але потім прилітає інсайд з табору молодіжної збірної України. Інсайд про причину вчинку Ваната, за який той отримав червону картку. Все, друзі. Моралізаторського спічу не буде.

Безглузде вилучення Ваната у відеоогляді матчу Румунія U-21 – Україна U-21 – 0:1

Те, що зробив румунський футболіст (захисник Богдан Раковітан – прим. Футбол 24), не потрапило в трансляцію, нормальний повтор нам не показали. Ми толком навіть не побачили, що це саме Ванат його вдарив. Румун його провокував. І от те, як він спровокував, те, що він зробив. Зробив, а не сказав. Я впевнений, що більшість українських футболістів йому б за це "втащили". Як Ванат.

А Володимир Іванович Єзерський, який зараз в Румунії в тренерському штабі молодіжки, не тільки втащив би йому, а й прямо там біля штрафного майданчика того румуна і закопав би. Повірте.

"Ванат попросив вибачення": Вівчаренко – про одноклубника-"грубіяна", помилки з Румунією і тандем з Мудриком/Судаковим

Я не хочу і, мабуть, не маю морального права конкретизувати. Особливо, не маючи дозволу Ваната. Я отримав цю інформацію від третьої людини. Прямо не можу сказати. Якщо Влад захоче, нехай сам розповість.

Тут як в історії Зідан-Матерацці: кожен нехай обирає для себе сам – правильно тоді зробив Зідан, що й**нув того провокатора, чи все ж потрібно вміти тримати емоції при собі. Повторюю – будь-хто із вас в такій ситуації теж дав би в бороду тому клоуну-провокатору", – заявив Вацко у ефірі Вацко on air.

Як Зідан брутально "вирубав" Матерацці: рівно 12 років тому відбувся легендарний фінал ЧС-2006