УКР РУС

Брюхов: Моя головна мета – потрапити в збірну України

15 червня 2017 Читать на русском

Український захисник Кальярі Ілля Брюхов розповів про те, як пройшли його 2 роки в Італії.

"У фінансовому плані було дуже непросто. У футбольному плані – лише перший місяць було важко. Після того як адаптувався – стало набагато простіше. Перший рік у нас не було документів, ми не знали італійської мови. Згодом, після того, як ми владнали ці важливі питання, все пішло добре. Я потрапив у Кальярі. Мене там дуже добре прийняли партнери по клубу, тренери чудово ставляться.

Що буду робити після відпустки? Спершу мені треба підписати свій перший контракт із Кальярі. Поки що навіть не знаю на яких умовах. 8 липня у нас розпочинається підготовка до сезону. Її я буду проходити з Кальярі, а потім, імовірно, буду йти в оренду.

Рівень гри в Італії дуже серйозний, тому навіть в Серії В непросто зачепитися. Якщо вдасться знайти хорошу команду – це буде добре. Головне – отримувати практику і виклики до збірної. У найближчі роки моя головна мета – потрапити в першу збірну України. Але для початку хочеться закріпитися в молодіжній команді. У вересні починається відбір на Євро – якщо мене покличуть, то буде відмінно", – розповів Брюхов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Брюхов отримав перший виклик у молодіжну збірну України.