УКР РУС

Брікнер: Будемо намагатися здобути очки в матчах проти "Динамо" та "Шахтаря"

4 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Півзахисник донецького "Олімпіка" Іван Брікнер націлений на досягнення результату в матчах проти київського "Динамо" і донецького "Шахтаря".

В 23-му турі УПЛ донецький "Олімпік" розійшовся миром з одеським "Чорноморцем" (0:0). "Футбол 24" поспілкувався з півзахисником "Олімпіка" Іван Брікнером, котрий вийшов на заміну ще в першому таймі.

– Іване, ви вийшли на поле у матчі проти "Чорноморця" на 41-й хвилині. В попередньому матчі проти "Шахтаря" ви також вийшли в першому таймі, на 35-й хвилині ви замінили Антона Поступаленка. Чи було колись у вас таке в кар’єрі, щоб два матчі поспіль доводилося виходити на заміну ще у першому таймі?

– Ні. Такого в моїй кар’єрі ще точно не було.

– Зі стратегічної точки зору результат матчу в Одесі більше влаштував "Олімпік". Ваша команда не підпустила "Чорноморець", ви погоджуєтесь з тим, що це хороший результат?

– Так. Ми поділили очки, результат матчу закономірний. Стан газону не дав показати видовищний футбол, обидві команди боролися на футбольному полі. Було більше боротьби, ніж футболу.

– Як вам гралося на такому газоні? Чи варто взагалі дозволяти командам грати на такому полі?

– Від мене це не залежить. Команда, що приймає поєдинок готує поле. Ми приїжджаємо і граємо. Звісно, грати було важко.

– На такому полі глядачі мали шанси побачити забиті м’ячі?

– Шанси побачити забиті голи завжди є, але тут на перший план вийшла боротьба.

Газон стадіону "Чорноморець" шокував своїм виглядом перед грою одеситів з "Олімпіком"

– Попереду в "Олімпіка" два дуже важких матчі проти "Динамо" і "Шахтаря". Скільки очок плануєте взяти у цих двох матчах?

– Складно сказати. Будемо дивитися, як будуть складатися ці ігри. Завжди хочеться брати максимум. Будемо старатися здобути очки проти таких складних суперників.

– Не так давно "Олімпік" вже протистояв "Динамо" (0:1). В останньому матчі "Динамо" діяло за новою тактичною схемою, вже готуєтесь до наступного поєдинку?

– Готуватися до "Динамо" почнемо з завтрашнього дня. Посеред тижня нам тренерський штаб все розкаже про нашого майбутнього суперника.

– "Динамо" ще доведеться провести гру на Кубок України посеред тижня. Це дасть якусь перевагу футболістам "Олімпіка"?

– Думаю, що для "Динамо" це не проблема. В них велика кількість якісних гравців.

– "Олімпік" визначився зі стадіоном, на якому буде проводити свої домашні матчі. Психологічно для гравців це радісна звістка?

– Всі дуже задоволені. Ми базуємось в Києві, тому нам набагато простіше буде, що свої домашні матчі будемо грати тут. Переїздів стане менше – це великий плюс.

"Чорноморець" не зумів вирвати перемогу в "Олімпіка"

, а також у Viber