УКР РУС

Бразильському "Беркуту" довелося розсудити команди у дербі Мосоро. ВІДЕО

15 квітня 2014 Читать на русском

У матчі Ліги Потігуар штату Ріу-Гранді-ду-Норті між принциповими суперниками "Бараунас" та "Потігуар" сталася масова бійка, яку без "силовиків" зупинити не вдалося.

Спочатку команди мірялися силами виключно в спортивний спосіб. І до певного моменту сильнішими були футболісти "Потігуара". Навіть гол забили. Однак, святкування форварда на прізвисько Вава було занадто зухвалим та ще й прямісінько біля фан-сектору суперника. Гравцям "Бараунаса" таке ставлення до своїх шанувальників, звичайно, не сподобалася. І вже з кулаками і ногами вони пішли пояснювати нападникові "Потігуара", що так робити не можна й вони будуть захищати своїх фанатів не лише грою у футбол. А далі вже все, як у фанатських розбірках – стінка на стінку. Заспокоїлися футболісти лише після того, як на полі з’явилися представники силових структур.

Команди матч таки дограли, хоча рефері й довелося показати аж 9 червоних карток гравцям обох команд. А гол Вави таки став переможним і його команда "Потігуар" вивезла три пункти з лігва найзлішого суперника.