УКР РУС

Бразильський репер висловив захоплення "Шахтарем"

25 січня 2015 Читать на русском

Суперпопулярний бразильський співак Габріель О Пенсадор таємно оселився в тому ж готелі, що і "гірники", аби зустрітись з гравцями донецької команди.

"Я читаю реп, іноді змішуючи його з національною бразильською музикою. У мене не даремно таке ім'я - Gabriel O Pensador. У перекладі це означає "Габріель Великий Мислитель". Мої пісні дуже філософські: в основному я розповідаю про кохання, але ще й про погані речі: расизм, ксенофобію та інше. А сьогодні я приїхав сюди і радий бачити свою улюблену команду!

Гімн "Шахтаря" не знаю, але хочу коли-небудь його почути!

Я знаю майже всіх бразильських футболістів "Шахтаря". Вони великі кумири тут! Я теж займаюся футболом, а саме: вчу дітей цій грі. У нас навіть є своя команда. Вони дуже пристрасно підтримують "гірників", а я пишу пристрасну музику. Улюблений футболіст в "Шахтарі"? У принципі, люблю всіх. Але більше за інших мені подобається Бернард.

Бразильці в донецькій команді добре співають. Ми можемо поєднати з ними самбу і реп, якщо вони захочуть. У мене вже є такий досвід. Навіть вдалося виступити дуетом з Мессі", - сказав виконавець.