УКР РУС

Бразилія пограла в улюблену гру з Єгиптом, Білорусь перемагає. ВІДЕО

27 липня 2012 Читать на русском

Бразильці зіграли проти Єгипту за своїм одвічним принципом "ви нам заб'єте, скільки зможете, ми - скільки захочемо". І ледь не позбулися заслуженої перемоги.

У першому таймі селесао громили Фараонів. Рафаель, Даміан і Неймар зробили рахунок 3:0 на користь південноамериканців. Слід відзначити також новачка "Челсі" Оскара, який віддав дві результативні передачі.

А ось другий тайм залишився цілком за єгиптянами. Спершу на 52-й хвилині Мохамеду Абутріка вдалося проштовхнути м'яч у сітку воріт Бразилії. Потім забив ще й Салах. Запахло смаженим, проте Бразилія взяла м'яч під контроль і не дозволила Єгипту на третій гол.

Бразилія - ​​Єгипет - 3:2 - (3:0)

Голи: Рафаель, 16, Даміан, 26, Неймар, 30 - Абутріка, 52, Салах, 76

Бразилія: Нето, Рафаель, Тіаго Сілва, Жуан, Сандро (Данило, 78), Марсело, Ромуло, Даміан (Пато, 77), Оскар, Неймар, Халк (Гансо, 72)

Єгипет: Ельшенаві, Елдін, Абутріка, Хегазі, Фаті, Мохсен (Салах, 46), Метеаб, Рамадан, Гомаа (Ахмед, 74), Хассан, Ель Нені (Магді, 89)

У матчі рівних суперників більше щастя сприяло білорусам, які після цієї перемоги мають непогані шанси на другу путівку в чвертьфінал від цієї групи.

Білорусь U-23 - Нова Зеландія U-23 - 1:0 (1:0)

Гол: Бага, 45 +1

Білорусь: Гутор, Драгун, Кузменок, Політевич, Бага, Корніленко (Зубович, 90), Брессан (Воронков, 80), Козлов, Соловей (Алексієвич, 51), Гордійчук, Поляков

Нова Зеландія: О'Кіфф, Пейн, Хогг, Сміт, Нельсен, Барбарусес, Макглінчі, Шмельтц, Вуд, Рохас, Томас (МакДжордж, 77)