УКР РУС

Саутгемптон здобув вольову перемогу над Тоттенхемом: 30 тур АПЛ, матчі суботи

9 березня 2019 Читать на русском

В рамках 30 туру АПЛ Брайтон у непростому матчі переграв Крістал Пелас, Кардіфф обіграв Вест Хем, Борнмут переміг Хаддерсфілд, Лестер розібрався з Фулхемом, Ньюкасл здійснив камбек у матчі з Евертоном. Рахунок та огляд матчів читайте на сайті "Футбол 24".

Чемпіонат Англії 2018/19, 30 тур

Крістал Пелас – Брайтон – 1:2

Голи: Мілівоєвіч, 50, (пен) – Мюррей, 19, Нокар, 74

Кардіфф – Вест Хем – 2:0

Голи: Хойлетт, 4, Камараса, 52

Лестер – Фулхем – 3:1

Голи: Тілеманс, 21, Варді, 78, 86 – Айте, 51

Ньюкасл – Евертон – 3:2

Голи: Рондон, 65, Перес, 81, 84 – Келверт-Левін, 18, Рішарлісон, 32

Нереалізований пенальті: Рітчі, 30

Саутгемптон – Тоттенхем – 2:1

Голи: Валері, 76, Ворд-Прауз, 81 – Кейн, 26

Хаддерсфілд – Борнмут – 0:2

Голи: Вілсон, 20, Фрейзер, 66

Брайтон на виїзді обіграв Крістал Пелас. Мюррей відкрив рахунок на 19 хвилині, відзначившись у четвертій поспіль грі проти лондонців. По перерві Мілівоєвіч реалізував пенальті і здавалось, що Крістал Пелас втримає нічию, але Нокар розкішним ударом від стійки приніс перемогу Брайтону.

Завдяки цій перемозі Брайтон набрав 33 очки і піднявся на 15 місце, зрівнявшись з Крістал Пелас, який перебуває на сходинку вище через кращу різницю м'ячів.

Кардіфф впевнено переміг Вест Хем. Хойлетт вже на 4 хвилині відкрив рахунок в матчі, а по перерві Камараса подвоїв перевагу валлійців.

Завдяки цій перемозі Кардіфф набрав 28 очок, але залишився у зоні вильоту, Вест Хем з 39 пунктами опустився на 9 місце.

Лестер вдома обіграв Фулхем. "Лисиці" вийшли вперед завдяки голу Тілеманс, однак по перерві Айте зрівняв рахунок. Однак Варді оформив дубль і приніс перемогу Лестеру.

Фулхем набрав 17 очок та розташувався на передостанній позиції, Лестер з 38 пунктами піднявся на 10 місце.

Ньюкасл у важкому матчі вирвав перемогу в Евертона. Перший тайм був дуже невдалим для "сорок", адже Евертон вийшов вперед завдяки голам Келверта-Левіна та Рішарлісона, тоді як Рітчі нереалізував пенальті. А от в другому таймі Ньюкасл здійснив неймовірний камбек, Рондон розмочив рахунок, а ближче до фінального свистка Айозе Перес оформив дубль і приніс перемогу Ньюкаслу.

Завдяки цій перемозі Ньюкасл набрав 34 очки та піднявся на 13 місце, Евертон з 37 пунктами залишився одинадцятим.

Саутгемптон сенсаційно обіграв Тоттенхем. Перший тайм був за "шпорами" і Кейн відкрив рахунок на 26 хвилині. В другому таймі "святі" намагались відігратись, адже їм необхідні очки у боротьбі за виживання і вдалось вирвати не тільки нічию, але й перемогу. Валері зрівняв рахунок на 76 хвилині, а Ворд-Прауз через 5 хвилин приніс перемогу Саутгемптону.

Завдяки цій перемозі Саутгемптон набрав 30 очок та піднявся на 16 місце, Тоттенхем з 61 пунктом залишився третім.

Борнмут без проблем здолав Хаддерсфілд. Результат зробила парочка Фрейзер та Вілсон, спочатку Каллум відкрив рахунок з передачі Фрейзера, а в другому таймі вже Раян забив з передачі форварда.

Завдяки цій перемозі Борнмут набрав 37 очок та піднявся на 12 місце, Хаддерсфілд з 14 пунктами залишився на дні турнірної таблиці.