УКР РУС

Браян Лаудруп хоче врятувати "Рейнджерс", а Земана викликають "на килим"

29 січня 2013 Читать на русском

Друзів, навіть колишніх, не кидають у біді. Плачевна ситуація, в якій зараз перебуває найтитулованіший клуб Шотландії - "Глазго Рейнджерс" неабияк хвилює одного із творців колишньої слави "рейнджерів" - Браяна Лаудрупа.

Один із знаменитих данських братів спробує допомогти "синім", з якими в 90-х виграв три чемпіонські титули. Залишається лише здогадуватись, які функції виконуватиме Лаудруп у клубі, що представляє четвертий за силою дивізіон Шотландії. Не виключено, що функціонеру навіть доручать очолити колектив.

На тренерську роботу у клуб, за який колись виступав, прийшов і Дієго Сімеоне. І, схоже, мадридському "Атлетіко" робота аргентинця неабияк імпонує. Президент "матрацників" Енріке Серезо впевнений що коуч продовжить співпрацю із клубом і в наступному сезоні.

Не настільки теплі стосунки із працедавцями у наставника "Роми" Зденека Земана. Чеха викликають на килим до керівництва і найімовірніше будуть з ним прощатись. "Вовки" не можуть виграти уже чотири тури поспіль, а таблиці - лише восьмі. Очікується, що на тренерський місток "Роми" прийде відомий французький фахівець, нині безробітний Лоран Блан.