УКР РУС

Брати Джака зустрінуться в Лондоні, Пластун протистоятиме ПСЖ. Ліга чемпіонів, група A. Анонс

28 вересня 2016 Читать на русском

"Футбол 24" представляє анонс матчу 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів, в рамках якого відбудуться матчі групи А: "Арсенал" – "Базель" і "Лудогорець" – ПСЖ.

"Лудогорець" – ПСЖ

28 вересня, 21:45. Софія, "Васіл Левскі"

Арбітр: Павел Краловєц (Чехія)

Перший тур команди групи А провели, ніби змовившись. Усі 4 команди отримали по одному очку і кожен із учасників квартету забив по одному голу. "Лудогорець", якого вважають аутсайдером групи, не став виключенням і здобув важливу нічию в Швейцарії. Сьогодні ж болгарський клуб буде щосили намагатися стримати атакувальний потенціал зіркового ПСЖ. Вдома клуб нашого Ігоря Пластуна має завдання, як мінімум, не програти іменитому супернику, що, безумовно, буде чималим досягненням для скромного "Лудогорця".

ПСЖ при новому коучі Унаї Емері не може похвалитися 100-відсотковим результатом після зіграних турів Ліги 1. Команді бракує стабільності, через що впевнені перемоги чергуються з неочікуваними нічиїми чи навіть поразками. Останній матч чемпіонату парижани програли "Тулузі" (0:2). Сьогодні їм потрібно буде переключитися на єврокубкові змагання і отримати необхідні 3 очки в Софії. "Лудогорець" не матиме проблем із мотивацією, а от ПСЖ має знайти в собі бажання показати максимум своїх можливостей проти скромного суперника. Головний тренер парижан сьогодні не зможе розраховувати на одного з основних півзахисників – Марко Верратті, який має проблеми з фізичним станом.

Орієнтовні склади команд

"Лудогорець": Стоянов Мінев, Моці, Паломіно, Натанаель Дяков, Андріанантенаіна Місіджан, Марселінью, Вандерсон Кафу.

ПСЖ: Ареола Ор'є, Маркіньйос, Сілва, Максвелл Мотта, Крихов'як, Рабйо Ді Марія, Кавані, Лукас Моура.

Не зіграють: Бен Арфа, Верратті, Меньє (всі ПСЖ).

"Арсенал" – "Базель"

28 вересня, 21:45. Лондон, "Емірейтс Стедіум"

Арбітр: Данні Маккелі (Нідерланди)

"Арсенал" мав складності на старті сезону, проте зараз команда виглядає відчутно краще, а яскравим доказом цього є остання впевнена перемога у дербі з "Челсі" (3:0). Арсен Венгер і його гравці, безумовно, готувалися до поєдинку з "Базелем" у відмінному настрої, тож будуть з усіх сил намагатися продовжити переможну серію вже у Лізі чемпіонів. Попри те, що лазарет лондонського клубу не є порожнім, у головного тренера є необхідна глибина складу, аби замінити відсутніх через травму виконавців.

"Базель" не був надто втішений після нічиєї вдома з "Лудогорцем" (1:1). Швейцарці чудово розуміють, що тепер цих 2-х втрачених очок їм може не вистачити, аби зачепитися за вихід до наступного раунду, або хоча б для продовження боротьби у Лізі Європи. Але "Базель" – перевірений єврокубковий боєць, тож має необхідний досвід, аби відібрати очки навіть в іменитих суперників. Саме така задача стоїть перед ними сьогодні в Лондоні, де швейцарці спробують попсувати нерви "канонірам" і вивезти бодай нічию.

Орієнтовні склади команд

"Арсенал": Чех Беллерін, Мустафі, Косельни, Монреаль Граніт Джака, Касорла Волкот, Озіл, Івобі Санчес.

"Базель": Вацлік Ланг, Сухі, Альварес, Траоре Таулан Джака Б'ярнасон, Дзуффі, Дельгадо, Штеффен Думбія.

Не зіграють: Ремзі, Мертезакер, Велбек – Янко.