УКР РУС

"Брага" спробує пройти "Шахтар", як це колись було з "Фенербахче", - Джаван

13 квітня 2016 Читать на русском

Захисник португальської "Браги" Джаван поділився очікуваннями від матчу-відповіді 1/4 фінали Ліги Європи проти донецького "Шахтаря"

"На нас очікує складний матч! У "Шахтаря" великий плюс, так як він переміг в Португалії. Але, незважаючи на це, ми теж поки що перебуваємо в чвертьфіналі Ліги Європи - і ми на це заслужили. Тому гра буде рівною.

Будемо демонструвати свій найкращий футбол. Коли грали з "Фенербахче", теж ходили розмови, що ми не зможемо пройти далі. Але ми знайшли в собі сили і довели, що здатні перемагати. Прийдешній матч, сподіваюся, не буде відрізнятися від зустрічі з турками.

"Бразі" в будь-якому випадку потрібно йти вперед, атакувати. Але в той же час не можна пропускати, враховуючи, як "Шахтар" вміє діяти на контратаках. Ми вивчили гравців донецької команди - вони швидкі та технічні. Якщо говорити про нашу оборону, то доведеться максимально закриватися, а футболістам групи атаки йти вперед - тут все логічно. Знаємо, що у "Шахтаря" дуже якісні та досвідчені виконавці, в чому ми змогли переконатися в Бразі. Що ж, будемо намагатися пробиватися - нам нічого іншого не залишається.

Хто найнебезпечніший гравець в "Шахтарі"? Звичайно, Тайсон! Це той футболіст, який начебто промацує суперників на полі - таке про нього склалося враження. Його потрібно побоюватися більше за всіх.

Нагадаємо, головний тренер португальців Паулу Фонсека також поділився очікуваннями від майбутньої гри.

За всіма найцікавішими подіями, що передують цьому поєдинку, стежте в нашому онлайні.

"Брага", яка до смаку Луческу. Представляємо суперника "гірників" по чвертьфіналу Ліги Європи