УКР РУС

"Брага" скористалася перемогою "Порту"

5 березня 2012 Читать на русском

"Гармаші" продовжують чатувати за першим чемпіонським титулом. "Брага" наздогнала "Бенфіку" у боротьбі за другу позицію футбольного чемпіонату Португалії. Усе завдяки вольовій перемозі здобутій на полі "Насьйоналя".

Гол Морено лише надихнув на черговий подвиг Ліму. Саме бразилець, відзначившись вже восьмим м'ячем за останні три тижні, і відновив рівновагу.

У другій половині зустрічі гості упевнено перехопили ініціативу. Марсіо Моссоро за напівкурйозних обставин вивів "Брагу" уперед. Остаточним ж рахунок став після того, як порожню рамку воріт розстріляв Андре Укра - 3:1. В активі “канонірів” тепер 49 очок.

Стільки ж залишилось у "Бенфіки", яка відкривала звітний тур центральним матчем з "Порту". Пропустивши диво-гол від Халка, “гармаші” перехилили шальки терезів на свою користь завдяки дублю Кардосо. Однак неабиякі вольові якості продемонстрували і “дракони”. Джеймс Родрігес повернув статус-кво. А героєм гри судилось стати Майкону. 3:2 – "Порту" вириває перемогу і виходить в одноосібні лідери турнірної таблиці.