УКР РУС

Божевільний "Наполі" знищує "Лаціо" (ВІДЕО)

20 вересня 2015 Читать на русском

У 4 турі Серії А "Наполі" впевнено переміг "Лаціо" з рахунком 5:0.

"Наполі" здобув першу перемогу в чемпіонаті в новому сезоні. Тепер в активі команди Саррі 5 очок і вони піднялися на 12 місце. У "Лаціо" залишається 6 залікових балів і вони стали сусідами "Наполі", розмістившись на 11 рядку турнірної таблиці.

Господарі з бажанням розпочали гру. Без зайвої гри у центрі поля неаполітанці перемістили гру поближче до воріт Маркетті. Така гра не змусила довго чекати моментів біля гостей з Риму. Спочатку гравцям "Наполі" бракувало точності або захисникам на чолі з голкіпером вдавалося зберігати ворота сухими. Але так тривало не довго. Уже на 14 хвилині Ігуаїн класно розвернувся перед штрафним, перегравши на прийомі Худта, й пробив у ближній кут. Маркетті лише поглядом проводжав м'яч.

Після забитого м'яча "Наполі" не припинили контролювати м'яч, закривши наглухо "орлів" на їх половині поля. Цікаво, що у комбінації перед другим голом чи не всі гравці неаполітанців торкнулися м'яча. А вирішального удару завдав Аллан після чудової розрізної передачі Інсіньє.

У другому таймі наставник римлян Стефано Піолі намагався змінити ситуацію за допомогою замін. З перших хвилин у другій частині гри на полі з'явилися Філіпе Андерсон та Мілінковіч-Савіч, які замінили Луліча та Маурі відповідно. Але вихід нових гравців не вплинув на характер гри. Інсіньє та Ігуаї ще до 60-ї хвилини довели рахунок до розгромного. А "Лаціо" почав хіба трохи більше контролювати м'яч біля своїх воріт та в центрі поля. Моментів біля воріт Пепе Рейни як не було, так і більше не стало.

На останок Маноло Габ'ядіні, який змінив на полі Ігуаїна, поставив крапку в грі, вп'яте відправивши м'яч у сітку воріт Федеріко Маркетті. Гості ж лише на останніх хвилинах спромоглися на кілька ударів. Одного разу Рейна врятував "Наполі", а іншого - після подачі з кута поля та удару головою м'яч влучив у каркас воріт.

У підсумку шалений, навіть тотальний футбол від "Наполі" призвів до розгрому "Лаціо". І це не дивно, адже гості лише 1 раз ударили в ствір воріт суперника аж на 89 хвилині. А от господарі 10 разів влучили в рамку воріт Маркетті.

Італія. Серія А, 4 тур. Стадіон "Сан-Паоло", Неаполь

"Наполі" - "Лаціо" - 5:0

Голи: Ігуаїн, 14, 59, Аллан, 35, Інсіньє, 48, Габ'ядіні, 80

Читайте також:

Серія А, 4 тур: "Ювентус" уперше переміг, 300-й гол Тотті не допоміг "Ромі"

Калініч не забиває, але "Фіорентина" перемагає "Карпі"

"Інтер" зміцнив лідерство перемогою над другою командою Серії А