УКР РУС

Божевільний матч у Флоренції, "Сампа" наближається до ЛЧ. 18 тур Серії А. ВІДЕО

11 січня 2015 Читать на русском

У 18 турі Серії А "Фіорентина" в результативному матчі обіграла "Палермо" і обійшла "Мілан", однак не зуміла наздогнати "Сампдорію", яка закріпилася в зоні Ліги Європи.

"Верона" - "Парма" - 3:1

Голи: Сала, 39, Тоні, 72, Валоті, 90+1 - Лоді, 64

"Сампдорія" - "Емполі" - 1:0

Голи: Едер, 49

"Фіорентина" - "Палермо" - 4:3

Голи: Паскуаль, 20 (к), Басанта, 51, Квадрадо, 65, Хоакін, 75 - Квайсон, 59, 61, Балотті, 81 (пен.)

"Аталанта" - "К'єво" - 1:1

Голи: Дзаппакоста, 72 - Лазаревіч, 90

"Кальярі" - "Чезена" - 2:1

Голи: Педро, 11, Донса, 27 - Брієнца, 89

У матчі "Фіорентина" - "Палермо" було забито аж 7 голів. Крім результативності, поєдинок відбувався за драматичним сценарієм. "Фіорентина" впевнено вела в рахунку, однак гості протягом двох хвилин на початку другого тайму зуміли відігратися. Щоправда, господарі відновили гандикап, знову повівши в рахунку у два м'ячі. Та  "Палермо" так легко не здався і наприкінці матчу знову отримав надію на  порятунок. Проте, на більше "Палермо" так і не вистачило - поразка 3:4.

Чудові результати в цьому сезоні показує "Сампдорія". Сьогодні генуезці мінімально обіграли "Емполі", набравши 30 очок - стільки ж як у "Наполі і лише на одне менше, ніж у "Лаціо", який йде третім. Кардинально протилежні результати показують "Чезена" та "Парма". Сьогодні обоє знову програли і продовжують замикати турнірну таблицю. Не виявили переможця в очній зустрічі одні з аутсайдерів Серії А - "Аталанта" та "К'єво" розписали нічию 1:1.