УКР РУС

Божевільний графік перемог. "Ювентус" - "Рома" - 3:0. ВІДЕО

5 січня 2014 Читать на русском

У центральному матчу першого кола "Ювентус" завдав першої в сезоні поразки команді Руді Гарсії - і відразу розгромної! Команда Конте йде за графіком "Барси".

"Ювентус" з найкращою атакою Серії А проти "Роми" з найкращим захистом - інтрига, як не крути! Одна команда могла збільшити відрив до 8-ми балів, інша - скоротити до 2-х. Атака чинних чемпіонів Італії переважила.

Від матчу очікували рівної боротьби, однак "Рома" нав'язати її не зуміла. Лише в першій половині "вовки" попервах контролювали ситуацію, однак свій єдиний шанс Льяїч після пасу Тотті не реалізував. Адем взагалі провів не найкращий свій матч. Можливо, Гарсії вартувало довіритись Дестро, який забивав у трьох турах поспіль? Принаймні таке питання після гри журналісти йому задаватимуть. Тотті після цього зблиснув лише раз - негативно. У центрі поля симулював фол з боку Бонуччі, хоча Леандро і не торкався Ческо.

Ймовірно, роздратував "Імператора" хід матчу, коли "Стара Синьйора" забила з першого ж і тривалий час єдиного удару.  Це Тевес блискуче розібрався у штрафному, знайшов Відаля, той скористався помилкою при створенні штучного офсайду і майстерно перекинув голкіпера. Карлос, до слова, зустрічі не дограв - потягнув м'яз при ударі і попросив заміну. Ще раз скористався схожою хибою захисту римлян уже Бонуччі відразу по перерві.

Швидкий гол добив "Рому", тож замість креативу в атаці ми отримали чималу порцію грубощів. Де Россі невідь-чого влетів двома ногами у К'єлліні - пряма червона! Не минуло й хвилини, як Леандро Кастан рукою вибиває з лінії, але Суаресом стати йому не судилось - Де Санктіс програв екс-нападникові "Роми"  Вучінічу з позначки.

Десять перемог "Роми" на старті, стільки ж вікторій "Ювентуса" по ходу чемпіонату. Туринці повторили свої ж рекорди, а в наступному турі мають шанс побити досягнення - гра з "Кальярі" на виїзді не виглядає нездоланною перешкодою. 49 очок "Ювентуса" за 18 турів - це графік "Барси" і "Атлетіко" у нинішньому сезоні Прімери. Лише 4 очок втрачено за майже все перше коло - Браво, Конте!

"Ювентус" - "Рома". Онлайн-трансляція 3:0 (1:0)

Голи: Відаль, 17, Бонуччі,  48, Вучініч, 77 (пен.)

Попередження: Тевес, 33, Кєлліні, 34 - Жервінью, 37

Вилучення: Де Россі, 75, Кастан, 76

"Ювентус" (3-5-2): Буффон - Барцальї, Бонуччі, К'єлліні - Ліхтштайнер, Відаль, Пірло, Погба, Асамоа - Тевес, Льоренте

Запасні: Сторарі, Рубіньйо, Огбонна, Пелюзо, Де Чельє, Касерес, Ісла, Падоїн, Маркізіо, Квальярелла, Джовінко, Вучініч

"Рома" (4-3-3): Де Санктіс - Майкон, Бенатія, Кастан, Додо - П'яніч, Де Россі, Стротман - Льяїч, Тотті, Жервінью

Запасні: Скорупскі, Лобонт, Бурдіссо, Романьйолі, Єдвай, Торосідіс, Флоренці, Бредлі, Mаркійнью, Таддеї, Річчі, Дестро, Бор'єлло, Капрарі