УКР РУС

Бойцан: "Металіст" знає, де знайти гроші, щоб погасити борги

16 грудня 2015 Читать на русском

Спортивний директор "Металіста" Олександр Бойцан розповів про майбутнє "Металіста" після зборів учасників УПЛ.

"Щодо комплектації "Металіста", то поки що рано про це говорити. Давайте дамо футболістам відпочити.

Вектор розвитку був обраний вже давно. Ми хочемо розвивати футбол в харківській області і в Харкові безпосередньо. Нам потрібні свої вихованці. До цього і йдемо.

Позбавлення ліцензії на участь в УПЛ? Так, я це питання піднімав вже. Я говорив, що це - одне з можливих рішень. З тими боргами, що є зараз у "Металіста" буде дуже складно пройти ліцензування в наступному році. Я впевнений, що навесні ми будемо виступати в чемпіонаті. За цей час спробуємо вирішити наші проблеми.

Говорять, що команді треба відпочити в першій лізі? Тим, хто це говорить, я хотів би запропонувати самим відпочити в першій лізі.

"Металіст" не хоче в першу лігу. Цього не хоче ні команда, ні вболівальники, ні місто.

Послухайте, в Харкові зараз ведеться серйозна робота. Може цього не видно, але у нас там, як у великому мурашнику. Робота кипить, але плоди, думаю, будуть видні не сьогодні і не завтра. Але через два-три тижні плоди цієї роботи будуть видні.

Ми не шукаємо нового інвестора, ми шукаємо можливість зробити так, щоб клуб продовжив існування.

Звичайно, потрібно борги повертати, і ми знаємо, де знайти на це кошти. Я знаю, але це секрет. Як я можу секретом поділитися?

Стосовно футболістів, орендованих у "Динамо" і "Шахтаря", то ми будемо розмовляти з цими клубами. Ті, хто захоче залишитися, залишаться. Окрім Назаренка наразі контракт ніхто не розривав", - розповів Бойцан.

Читайте також:

Результати зборів учасників Прем'єр-ліги. Петро Іванов розповів про найголовніше

Бойцан: У "Металіста" можуть відібрати ліцензію на наступний сезон